PLANER 2022 SNAKE

38,99

Planer Queen’s plan je oblikovan za žensko, katera ve kaj želi, išče individualnost, eleganco, ter želi biti organizirana in urejena. Zelo uporabno in pregledno notranjost pa obdajajo ročno izdelane platnice, katere dajo planerju prav poseben čar ter eleganco, tako kot notranjost pa je mogoče personalizirati tudi zunanjost planerja.

 

glitter
GLITTER
green
OLIVE GREEN
snake
Snake
po-dnevih
Po dnevih
po-urah
Po urah
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Planer Queen’s plan si lahko prilagodiš po svojih željah oz. potrebah, saj lahko izbiraš kar med tremi zunanjimi dizajni ter dvema notranjima ter tako dobiš popoln planer zase.

Platnica Snake je naš best seller , saj izžareva moč, vztrajnost, eleganco ter drznost. Ko sem izbirala blago za planerje 2022 sem bila 100% prepričana, da moramo ponoviti s to platnico, saj je enostavno čudovit modni dodatek.

Želela sem ustavriti planer, kateri bo namenjen vem ženskam, odločila sem se za platnico iz umetnega usnja, saj ga lahko uporabljaš v šoli ali na poslovnem sestanku. Planer je zaradi rinčnega mehanizma, kateri povezuje notranjost še bolj prilagodljiv, saj si lahko tudi sama dodaš ali odstraniš vsebino.